Sunday, November 1, 2009

Santai2 @ Bagan Lalang 2009 With Staff


Well...well..well....

kelmarin, aku n my staff went to Bagan Lalang for the jalan santai kat sana... saja nak release badan dan fikiran..cewaaahhhh.... :)

budak2 nie memang happening... kalau kat office, SPP bagai.. huhh.. kalau luar bak kata A****A**.... gedebaz!!! wahahaha.. meletup! sporting abes!!!

nak tahu apa xtvt kitorang? :

1. makan sampai kembung...
- nasi lemak, mee goreng, beehoon goreng, spageti, rendang, terubuk pekasam, kek, buah, sambal carlos??? sambal udang, sotong kicap... mak aaihhh.... tak terabis aku nak sebut.. (' ',)/

2. lepak2 tepi laut; menikmati angin laut, main uno, main kad tilik nasib (ishk..ishk).

3. sukaneka yang kelakar abes... macam2.... hahahaha..

4. mandi laut sampai sunburn... huhhhuhuhu

5. barbeku di chalet
- ayam, sotong, udang dll

6. karaoke sampai takde suara...sampai kul 12 tghmalam....
- staf aku; asmaria paling happening.. kitorang macam tengok konsert amal beb... :) phewwitt..

7. acara bagi2 hadiah kat staf aku dan tetamu..

8. tidoooo....(lelaki tido dalam khemah.. bila ujan, rupanya2 bocor.. aarrrhhh..... basah..basahh..)





sampai pantai terus pasang khemah...


posing sebelum makan....


khemah nie yang aku tido... basahhh.... sebab bocoq..


khemah untuk family dan anak2 dara..

sarapan pagi yang sungguh bising di pagi hening

ina pandang cicak kat atas pintu.. :P

aku nak gak menyelit...



kumpulan yang 'tewas'.. hahahahahah.... ada aku kisah!


nahhh...amik lah hadiah ni.. ngehhh...


from left: uji,intan,ina,rose...
tak tahu nak makan apa.. banyak gilez...

asmaria and hubby (najib)




aksi.....
lompatttt!!!!




tmp menara in da house...

bbq time....


rockstar!!! azfa & abu

kipas...jangan tak kipas....


bakal pengantin..... combie..


tmp menara in da house again...

berbaris... nak lumba lari itik.. ada ker?

posee lagi...

pose lagi..lagi...



azfa bagi instrcution untuk melody chair...

ishhkk..pose lagi...


lepakkkk....









uji & family...


nie haa.. marlina aka tengku aka ina..
dah macam printed photo lekat kat khemah jer.. hahahah

breakfast time..

itulah antara pic yang sempat aku snap untuk kenangan diorang.......
anyway, tq for them to the sporting participation.... really appreciate it!

4 comments:

wawa said...

Tak pernah sampai sini lagi...best ker?

Mohd Haizi bin Mohd Khair said...

wawa... besh la jugak..so far pantai dia bersih... :) happening gak kat sini..

shinnaz said...

erh..sejak bila syg suke azwan ali??musykil nie..bhahahha

Mohd Haizi bin Mohd Khair said...

syg: mana ada sukerr.. chak..chak..chakk.. yekkk..