Wednesday, November 4, 2009

10 S ????

selalu sebut pasal 5 S... post kali nie aku maen petik jer ada 10 S... oklah tue.. dari aku letak 100 S.. 14 S... hahahaha..

hari nie aku cuti... so, masa yang ada, diabiskan dengan xtvt :

KEMAS RUMAH!!!!!!!!!!!!!!!!

mak aaihhhh............................

memandangkan semenjak kami kawen, ramai sedara yg datang menginap, soooo.. we've decided to buy another new bed... single bed untuk diletakkan di dalam bilik kecik..
walaupun dalam 2nd room dah ada queen bed, sometimes rasa tak cukup...takkan nak bersesak2 dalam bilik tue.....

so, mengemas la kami bilik kecik (3rd room) tersebut... dan alang2 tue, kami pun ubah posisi katil kat master bedroom bagi nampak laen dari yang biasa..

anddddddddd... the climax is, we went to Nilai 3 to buy curtain... kain langsir untuk bilik kami...

here it is.... xtvt kami..


org kedai tengah assemble single bed..


fasa 1 bilik kecik... sepah abis..


fasa 2 bilik kecik... sepah dah kurang...


single bed dah masuk dengan cadar baru dari aussino..


different view lepas pasang curtain dari master bedroom..

nie pulak barang dalam bilik kecik...tengah asing2 mana yang pakai & mana yang tak..


lepas kemas, letak elok2 dalam stor kecik..


view master bedroom lepas tukar position (curtain lama)


different view lepas pasang curtain..

wife aku sempat posing sebelah curtain...

3 comments:

wawa said...

Bilik korang memang cantik..romatik gitu...

mama_auni said...

amboi..deko..deko..deko...

Mohd Haizi bin Mohd Khair said...

wawa : biasa2 jer.. ur time will be next :)
ieza : eric delko? hehehe