Monday, May 11, 2009

nEw OutLook...

Pada 23 April 2008 yg lepas, jam 7.55am lepas antar wife aku kat MOT, keta aku dah jejak 100,000 KM perjalanan untuk tempoh 3tahun aku gunakan since 2006. Alhamdulillah...belum ada major problem yang aku alami untuk proton savvy kesayangan aku tuh...


Aku ingat lagi, sehari selepas aku dapat keta nie, aku dah kena outstation ke Ipoh dan Penang... syukur sangat2 time tue..


Untuk tempoh 3 tahun nie, aku rasa dah banyak trasnformasi yang berlaku... aku pun kadang2 tak tahu nak wat apa dah.. bak kata wife aku...membazir jerk.... hahahaha...

last week, pergi jalan kapar tukar tayar NCT5..170/50/15..semua tukar baru...dan sempat jugak tue exchange rim lama kepada rim baru... ala2 gold gitu.. alhamdulillah.... (wife aku jer xsuka..hahaha..).. ;p

walauapapun, wife aku pun sayangkan keta nie..dats y, keta nie tak banyak meragam...

WPC = wanita paling cun... hahahahah :D

100,000 KM journey...

proses buat alignment, tukar chamber dan balancing...



new outlook....how?

4 comments:

shinnaz said...

kete spe la nie..seram nk naik..haha..


p/s: nk wt cane..WPC tetap paling Comel..bkn Cun la..:p

oneyani said...

huhu keje xabes2 eh...jgn sampai kete jd transformers dah

ummiaqeef said...

savoc ni wanita ye..leh la encik kancil ku ngurat..hahaha..

shinnaz said...

boleh..nanti kene parking sebelah² tau..hehe..


p/s: saya seperti tuan punyer kereta laks..:p tuan kereta jangan mara erk..:p