Monday, May 4, 2009

TAG-Wallpaper PC

TAG- Wallpaper PC


Bagitahu naper anda suka wallpaper nie?

aku memang suka dengan lambang timbal balik ahmad muhamad nie... mana2 rakan yang tak tahu, nie logo persilatan Silat Cekak Ustaz Hanafi.

nie kat pc kat meja aku..kat kereta aku pun ada lambang nie...even laptop kat umah pun ada lambang nie.. mana2 rakan yang dah tamat persilatan, for sure dah tahu maksud nya... sapa yang tak tahu tue.. kena lah amik kelas yer :)

bagi aku, logo nie simbolik kepada aku untuk standby apa jua perkara yang berlaku..

-peneraju warisan mutlak + pewaris warisan mutlak-


2 comments:

shinnaz said...

gambar di atas haizi selalu practise pada saya..haha..sangat kejam!



p/s: OMG! silat²!feninla..:p

Mohd Haizi bin Mohd Khair said...

eeppp....epppp.... \('_')/