Wednesday, March 18, 2009

Seafood Bagan Lalang

Semalam lepas balik dari keje, sempat melenjan ke Bagan Lalang untuk test seafood.

saje2 jer bawak wife aku ke sana sebab kononnya nak cari butter prawn...tapi... unluckily... takder lak butter prawn.. butter diorang dah abis.. wakakaka.

tapiii... kalau nak compare muara klang dengan pantai jeram kan... tak salah aku katakan kat bagan lalang nie, seafood dia kurang menarik dan tak meriah macam kat tempat2 lain.

ntahlaaa.... nie pandangan aku dan wife aku laaa kann... masakan dia pun sikit kureng laa...

harga pun....mahal kot......tengok laa.. kalau aku ada mood lagi nak ke sana... aku ke sana lah lagi.... kalau tak.. maleh aahh.. jauh beb...

2 comments:

ummiaqeef said...

kalau xde mood nak g bagan lalang, g la bagan serai @ bagan datok..hehehe..

shinnaz said...

hehe..btl²..ade ker?:p