Tuesday, March 17, 2009

Team Building with TM KL

Insya Allah, this week aku dan rakan2 exec yg lain akan ke Lumut, Perak untuk join Team building yang diorganized by TM Kuala Lumpur...ada lebih kurang 120 orang dari KL yang akan ke sana dengan 4 buah bas chartered.

aku kalau ikutkan, malas nak pegi sebab aku nak balik kampung belah mertua aku di batu pahat sana...tapi.... tak boleh nak excuse lol... bengkek jerrrr.....

yang xbest nyer sebab jauh dengan wife aku... huhuuh....tapi.... nak wat camner...

harap2 aku enjoy kt sana.... huwaargghh....

3 comments:

shinnaz said...

tak best jauh ngn wife? tp enjoy..ceh!:p

nampak x ikhlas la..huhu:(

ummiaqeef said...

ish ko ni shinnaz..x baik ckp camtu..mmg betul ape haizi ckp tu..ko kan isteri mithali..mmg la terasa kalau berjauhan..betul x haizi??
hihihi...

shinnaz said...

aik..rosie nie..aku..iza..ko ngn isteri mithali..hehe..sme la kite..:p