Sunday, February 15, 2009

jEm lAgi!!!!

asal hari keje jer.... jem.. asal nak pegi keje jem.... bengkek jer.... dah berapa kali dah punch card aku merah.. aduhhh... bosan jer... aku gerak awal dari rumah pun jem....

tapi hari nie memang tak boleh blah... jem dari sebelum tol NPE lagi.... tak bergerak almost 15mins... aku geram sangat, lepas bayar tol RM1.60, aku terus masuk park kat dalam pejabat plaza tol npe tue... lepas aku park, ada 5-6 kereta yang park masuk gak...

semua macam aku...malas nak lama2 tersangkut dalam jem tue.. bila reda sikit, baru lah boleh gerak balik...

aku mula terfikir2 nak naik ERL jer dari putrajaya ke klsentral....tengok la nanti macam mana.. alahaiiii...

1 comment:

shinnaz said...

orang pun rase baik b naik ERL..mmg gud idea!!kete tu bia la kt umah..nk g mne2 baru gune..knkn?dr ERL ke rumah naik taxi la kot..sbb wife b ni tak reti nk drive manual..sowy syg..:p hidup cheerleader