Friday, January 2, 2009

Raja Lawak Musim Ke-3


Malam tadi, aku melayan la Raja Lawak Musim Ke3...besh gak laa.. tergelak2 aku.. huhuhhuu....
Actually, kalau sebelum2 nie aku memang tak layan RL nie... bila kenal dengan wife aku nie laa baru aku tahu pasal RL... tapi, aku suka gak masa nabil menang RL..dia memang sempoi..dia pikir la sendiri!!! wahahahha....
macam semalam tue, Gelanggang Raja Lawak Musim Ke3 minggu pertama... besh laa gakk...
tapi aku tak boleh blah dengan Amir.. wahahaha.. lawak laa mamat tue.. xpadan kecik.. tapi, loghat kelantan dia kena control sikit.. takut2 nanti orang muak.. huhuh
yang peserta perempuan, jihan dan yann.. hurmm..aku rasa diorang tak cukup lawak laa... ekspresi muka xder...lawak xsengal... huhh..xtahu la diorang bertahan sampai bila.. huhuh..
macam am,chot,sepah dan 2-3 orang lagi...boleh laa.. semuanya lawak... tapii...yang syem tue... hurmm...kita tengok la nanti dalam minggu kedua nanti..
kaylaahh... aku nie komen macam la aku nie juri.. aiyakkk.....apapun, Raja Lawak memang besh!!

3 comments:

.:Hernee Nazir:. said...

aku rase org lebih gelakkn telatah c amir tu.. paling xlwk..syem..manbelon..entah ape2 jek.. yg penting SEPAH best!! maklum la org JOHOR..hehehe~

Anonymous said...

tau xper...manbelon tak besh!!syem pun sme..haha..

Mohd Haizi bin Mohd Khair said...

uikss... manbelon mmg xbesh!! syem pun.. hhuhuu... talam,chot,sepah, am mmg besh. huhuuh