Friday, January 16, 2009

Pergi Hospital...

malam tadi....jam 8pm, aku dah mula muntah2...ruam dah naik bnyak giler.... cuak aku....wife aku lagi laa... nak tak nak....memang kena pegi hospital malam semalam gak...

siap dengan farah milah call aku marah aku naper aku xgi hosp... huhuuhu.....xpasai2..

sooo...wife aku packing la bag if in case aku kena awarded malam semalam....xdpt la tengok raja lawak astro...(nasib baik kitorang boleh record thru Astro Max)hehehe...

then..pegila kitorang ke hospital putrajaya.... sampai dalam 8.15... check darah..... doc kata kalau platelet aku bawah 100, kena masuk air...kalau bawah 50 baru masuk wad...yang ajaibnya, platelet aku 200 which more better dari hari sebelumnya...(berapa banyak gelen aku lenjan darrr)....

doc tue buat sikit ujikaji kat aku dan explain yang aku mungkin bukan kena denggi tapi mungkin sebab virus demam...dia suh aku datang check darah lagi sekali pada hari Ahad nie...pagi2...

aku bukan apa....seriess...macam tak sanggup nak queue lama giler... bayangkan aku abis semua pukul berapa?almost pukul 12.30am....lama beb...

apa lagi....kenalah makan..... U B A T ...... adehhhhh... :(

3 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

sorry to hear that..get well soon..

Nazz said...

Amacam sekarang dah ok ker..?

suhaile3 said...

siannyer bro haizi ...sek je domam nye..xpe,shinnaz ada..rini apo kabo???