Monday, May 31, 2010

2nd Annivesary For Us...


Alhamdulillah.... hari ini genap 2tahun aku sebagai suami kepada Shinnaz Ahmad Rasid....


sedar tak sedar....sekejap jer dah 2tahun.. bila aku duk sorang2...aku masih lagi terngiang2 seolah aku baru jer kawin dengan wife aku nie last weekk.. hahahha.... gilos!!


well......alhamdulillah...honestly..aku bahagia dan gembira dengan apa yang aku ada.....
really appreciate her in my entire life.... series.... hidup aku akan kurang bermakna kalau dia tiada dalam hidup aku...
modah2an...sempena tahun kedua ulangtahun perkahwinan kita....:
* kita akan mendapat rezeki cahayamata...
* kita akan mendapat keberkatan dariNya...
* kita akan dijauhkan dari segala kesusahan dan malapetaka...
* kita akan terus bahagia...
Selamat Ulangtahun Ke-2 sayang....................really LOVE and MISS you!!

3 comments:

erin said...

salam..hai haizi, congrat's on ur 2nd anniversary..!erin doakan moga haizi n shinnaz cepat2 dapat baby...!shinnaz is very loving n caring person..!soronok dapat jadi kawan die dr sekolah dulu...kim salam kat die..!

ummiaqeef said...

hepi anniversary to both of u.. ;P

Shinnaz Ahmad Rasid said...

sedihnya baca entry you..i kan malas. tak nak buat kerja. suka minta-minta tu pun you kata bahagia. mekasih sayang. sob..sob..sob...:)

p.s: erin. aku jawab ni. wasalam. kau pun baik ngn aku. aku tak sempat tengok baby kau lagi...:(