Wednesday, June 17, 2009

Jadual Program Assessment Centre (PAC)

Alhamdulillah... panggil jua PAC nie... tapi kali nie, aku kena campak jauh nun di terengganu... terpaksa lah aku apply cuti khamis + jumaat masa tue.. alahaaii... every week cuti... hahahaha..
aku akan cuba my level best to do the best... wallahualam..
"Wamakaraukarallah... wallahukhairan makirin...."
No. Kad Pengenalan : 8111xx-xx-xx21
Nama Penuh : MOHD HAIZI BIN MOHD KHAIR

Suruhanjaya mengucapkan tahniah atas kejayaan tuan/puan dalam Peperiksaan Khas Memasuki Perkhidmatan Pegawai Tadbir dan Diplomatik. Sehubungan itu, tuan/puan dikehendaki mengikuti Program P.T.D. Assessment Centre (PAC) bagi tujuan penilaian selanjutnya. Tuan/puan dikehendaki menghadirkan diri seperti berikut :-


Tarikh : 03/7/2009
Masa : 08:00 pagi - 05:30 petang
Tempat : INTAN KAMPUS WILAYAH TIMUR (INTIM),
BUKIT GELIGA, CHUKAI,
PETI SURAT 65, 24007 KEMAMAN,
TERENGGANU DARUL IMAN


KEPERLUAN SEPANJANG PROGRAM
1. "Track bottom" berwarna gelap dan baju t-shirt putih berkolar (Pakaian hendaklah bersopan).
2. Kasut sukan yang bersesuai.
3. Sila ambil kira keperluan untuk pakaian bersolat (Muslim).

SENARAI SEMAK KEPERLUAN PENDAFTARAN
1. Surat panggilan temu duga Program PTD Assessment Centre.
2. Borang Profil I dan II beserta 2 keping gambar berukuran passport.
3. Skrol ijazah dan transkrip penuh (ASAL & SALINAN).

PERINGATAN
1. Semasa pendaftaran, tuan/puan dikehendaki memakai pakaian pejabat.
2. Sila
cetak borang profil peserta (I dan II) untuk diisi dan diserahkan sewaktu tuan/puan mendaftar pada tarikh, masa dan tempat seperti di atas.
3. Sila ambil maklum bahawa penginapan tidak akan disediakan untuk bermalam.
4. Kegagalan mengemukakan dokumen seperti yang dikehendaki serta mengemukakan maklumat palsu akan menjejaskan peluang anda dalam urusan ini.
5. Tuan/puan diingatkan supaya membawa peralatan tulis (pensil 2B dan pemadam pensil) untuk tujuan Ujian Sahsiah yang akan dijalankan seperti berikut:-

Peperiksaan : UJIAN SAHSIAH DAN MINAT
Kod Skim : PAC
No. Angka Giliran : 1208065
Tarikh : 03/07/2009
Masa : 14:00 - 15:00

10 comments:

Muaz Hadi said...

ada diceritakan tak apa aktiviti sepanjang PAC kali ni dala surat tawaran?

Mohd Haizi bin Mohd Khair said...

bro muaz....
so far....kalau ikut experience aku masa PAC tahun 2006 dulu, ada public speaking,ujian sahsiah dan minat,marathon below 12minutes dan debate.. tapi kali nie, tak cakap pulak.. wallahualam..

btw... aku kenal ko ke bro? tq -haizi-

ummiaqeef said...

tahniah..tahniah wahai en haizi..

Mohd Haizi bin Mohd Khair said...

:( belum lagi la rozie... huhuhu

baBe_ieza said...

wah nti kenetgl lagi arr shinaz..hikhikhik

shinnaz said...

baBe_ieza : haruslah bersosial..haha

shinnaz said...

lupe nk cakap..congratulations..

Ridzuan said...

wahh congrats ko pon kne kat intim gak ke.. aku mcm malas pegi la haizi.. jauh n penat

wan said...

bro muaz, nak tnyer apa aktiviti sepanjang PAC time bro dulu ek..? this time sy lak dpt nih..nak get ready ape yer..thanks

Farhana Alia Khairol Azhar said...

Salam.. leh tak citer kan ape yg ade dlm PAC tu? Sy dpt PAC tu.. just nk preparing. Pls email farhanaalia.leya@gmail.com