Thursday, May 14, 2009

~@tag.mengenai.pasangan.anda@~ from Shinnaz



Nie lah 1st pict yg buat aku jatuh hati kat Shinnaz Ahmad Rasid.. dapat tengok pic nie terus ajak jumpa dan kuar makan.. hahaha :D (actually xperasan sgt masa interview dia dulu..xpandang pun) ;p hahaha... nie la jodoh... kenal tak lama pun.. bertunang... terus kawin sehingga sekarang.. Alhamdulillah...

Saper nama pasangan anda?
Shinnaz Binti Ahmad Rasid-->si cumels jugak...

Baper umo pasangan anda?
err.. berapa ekk?? mudah sikit dari saya..23 tahun kot..ye ker sayang? ;)
Apa yang paling diminati oleh pasangan anda?
shopping...membeli-belah...jalan2 /melancong
Apakah karektor pasangan anda?
manjer...(itu yang pasti)...kadang2 degil + kadang2 garang gak.. hahahah :D (tapi, tak takut pun)..hahaha
Makanan kegemaran pasangan anda?
Beehoon tomyam..terubuk bakar..lamb chop.. (recently, dia kemaruk lamb chop sebab aku introduced dia Station21 kat Bangsar)..
Macam mana pasangan anda tidur?
rahsia tempat tidur nih.... :D hehehe
Apakah perkataan pertama yang dilafazkan ketika pertama kali berjumpa dengan anda?
"kita nak ke mana? Sunway Pyramid jom",kata shinnaz kepada aku pada masa kali pertama aku jumpa dan sambut dia kat stesen komuter subang jaya :)

Apakah yang membuatkan anda suka dengan pasangan anda?
love at the first sight... :)
dia nie sayangkan family dia... dan suka pada kucing :) and... dia nie pandai memasak... kudos to her!
Apakah impian anda dengan pasangan anda?
of course sentiasa berdoa kepadaNya agar dianugerahi cahaya mata yang cumels..dan berkekalan sehingga ke akhir hayat...yang penting jadi suami isteri yang bahagia.isteri yang soleh..dan mama yang baik pada anak2 nanti.. :) AMIN... :)

3 comments:

baBe_ieza said...

shinaz time ne memg ayu n cumels..dibandingkan sekarang?hahaha..jgn marah shinaz...

ummiaqeef said...

same chumel sama padan..huhu..

oneyani said...

lor baru 23tahun ke?sgt muda lor...tp muke die matured sgt..hehehe