Wednesday, April 22, 2009

macam b**i!!!!!!!!!

aku bukan nak bersikap racist or apa!!! tapi kalau si Delon (customer) nie datang office aku lagi, kalau memekak lagi memang aku melawan.. apa nak jadi...jadik la!!!

sial punya manusia! ini orang macam celaka... darah melayu aku memang panas bila jumpa dia nie!!

aku kalau bukan orang TM, pakai lanyard TM, pakai passcard TM masa jumpa dia, aku memang henjut cina sorang nie.. sial!

cakap depan staf aku berani lah weeh b**i!!!! lu ingat lu sapa!

aku malas nak lawan cakap dengan cina nie sebab aku keje customer service... bukan sebab takut dengan kau,lahanattt!!!lu jangan nak provok2 ini macam lahanat! aku anak melayu tak pernah takut dengan lu maa!!!

kalau lu kat luar office... lu ada berani nak cakap ini macam sama guaa!!! aku memang bengang dengan manusia yg tak beradab nie.. lu jaga nanti... lu jaga!!!!

5 comments:

baBe_ieza said...

sabar2..jgn marah2...nti shinaz balik pujuk eyh..kasi peluk2 cket..mesti reda...

shinnaz said...

b..saba erk..standard ar delon tuh..!jgn gado²..sba taw..syg b..~

p/s: orang rindu ofis lame..:((

oneyani said...

ish ni knp ni..cm terok sgt je bbunyi nye

FARAH MILA said...

ala zi..kau jumpa dia katluar selamba kau tiau...sampai jadi kuew tiau...hahaa

azzran said...
This comment has been removed by the author.