Wednesday, February 4, 2009

PTD Examination..

semalam aku dapat surat untuk gi peksa PTD... nie adalah percubaan kali ketujuh aku untuk memasuki skim 41 perkhidmatan awam....

since 2005 dulu aku dah banyak kali gi exam....PAC....interview... actually aku dah tawar hati... tapi isteri aku lah yang banyak bagi dorongan kt aku untuk amik dan cuba lagi... tq sayang...

aku akan cuba lagi...sampai lebam.. huhuuh...Insya Allah, aku akan exam PTD pada 21 Februari 2009 di Kementerian Pelajaran Parcel E Putrajaya...(sebelah ofis wife aku jerk)...

aja-aja fighting!!!!

5 comments:

.:Hernee Nazir:. said...

haa..tau xpe..susah btul exam nie.. ke aku yg x brape pndai..hehehe

Mohd Haizi bin Mohd Khair said...

tau xper... aku kot yg bengap..huahuuhuahua.... tak pakai kable....aku cuma line telefon rumah jer.. huhuhuh.. :P

FARAH MILA said...

wei.perli aku ke zi.apepun all the best.

Ridzuan said...

sekarang org xmain cable dah haizi. sume gune WIFI. cable xckup power. haha. gd luck

shinnaz said...

go haizi!go haizi!!
tak rugi pun ambil exam..tak sala mencuba sayang..orang sentiasa di sisi sayang!!go babe go!!~