Thursday, February 5, 2009

New Cage For Hamsters...

hallow... jelesnya tengok kitorang nya hamster dapat rumah baru... colorful... semalam, hamster kitorang yang 3 orang tue dapat kawan baru...so, sekarang hamsters aku and wife ada 4 org (ekor) semuanya...boleh jadi ladang ternakan hamster... wakakakaka..... apapun. suka sangat tengok wife aku happy dapat hamster baru...

lain daripada tue, hamster nie dapat tempat mandi baru....pasir wangi baru..cage baru...cantek lol.. hamster tue pun suka nampaknya.. huhuhuhu...

nanti aku akan uploadkan gambar cage baru...~lalalala~
Update as at 11.30pm, 06/02/09: hari nie hamster kami dah jadi 5 ekor... sebab tambah lagi sorang.. heheheh.... btw, nie lah gambar cage yg kami beli semalam.. yang lama dan yang baru...
CAGE LAMA

INI DIA CAGE BARU UNTUK DIORANG...... \(^_^)/


3 comments:

FARAH MILA said...

oi.3 ekor la.bukan 3 org

Mohd Haizi bin Mohd Khair said...

hehehe....diorang pun mcm org gak.. hehhee.. :)

shinnaz said...

diorang nie jahat!!jahat!!jahat!
ade ke lapa geget langsir org..adoyai..da belobang langsir tuh..:(