Friday, January 30, 2009

Raja Lawak Musim Ke3 Minggu Ke5...

hahahha.. besh giler this week..... this week aku paling admire show dari SEPAH dan CHOT... besh dan lawak.... hahahha....

aku gelak sampai keluar air mata....huhuhhuhhu...

aku tak boley blah la lawak SEPAH....lawak macam haram!!! hahahaha... oleh sebab kitorang ada Astro Max....berulang2 la aku tengok....tensen jer wife aku.. huhuuu....

CHOT pun besh.. lawak azura.... lawak gok.....

AMIR jugok yang aku tak suka..(soryla pada fan amir).... aku agak kurang berkenan dengan amir nie sebab lawak dia tak berinovasi....so, persembahan dia setiap minggu, xder pembaharuan pun..

LNJ pun boleh tahan lawak....nak2 masa dia tanya kelapa apa paling gangster.... siap menari lawak beb!!!

yang penting..... lawak siapa yang punyer..... MANBELON punyerr!!!! cuma kesian kat MANBELON sebab terkeluar minggu nie... hurmm.... xperlahh...

yang penting...Raja Lawak besh!!!!....wahahahaha...... \(^_^)/

2 comments:

.:Hernee Nazir:. said...

bagus MAN BELON yg kuar..

oneyani said...

mmg xbest pon man belon tu..amir pon same..knp la ramai sgt y minat die..(im sorry) maytu je y menarik ade pd die...

tp SEPAH mmg the best la!