Wednesday, March 31, 2010

Peristiwa...31 Mac 2010



tgh2 meeting... tetiba jer nak baca blog ahkakgeligeli ..... leh x?

tetiba... hahahaha.. aku gelak dan sengih sorang2 sampai manager tmpoint taman desa pelik dan teguq aku..

sebab apa? sebab aku bacak cikgeligeli nya entry nie....:)

adoiii aai.. apapun, selamat lah berkenalan ya cikgeligeli... kelakar la.. nice to meet u.. u pun friendly jugak walapun control cun! hahaha...

untuk wife kesayangan gueh.... "elehh...b nak kenalkan dengan ahkakgeligeli, tak mau.. " hehhee.. :P

....................sambung meeting... (-_-)/

3 comments:

*Miss Geli^ said...

tak nampak kan ahkak korek idung kan??ahkak korek bontot pun takde nampak kan????
ahkak tido ternganga kat depan kusi tu pun tak nampak gak kan??

hahhahahahhahaha....
kalu aku tau ada orang nak tegur, sah sah aku pakai bedak 2 inci tau....

h a i z i said...

cik geli: hahaha...actually nampak! hahaha... diamkan ajer..huhuh..:P

*** btw, nice to meet you..pasnie you kena standby buat guest book :)

*Miss Geli^ said...

tapi tak sempat snap gambo kan??hahhahahah