Friday, February 19, 2010

BeNCinTaN ? :P

menjawab dari tagged wife aku....

Soklan 1
1st time jumper ur wife bila & kat mana
- Dec 2006 di Bilik Interview TMPoint Petaling Jaya. aku interview dia... xsangka lak hahaha.. kelaka laa!!... pict kat bawah nie masa interview session dengan wife aku... hahhaa.... masa tue dia pakai baju biru...rambut curly2... then kena sound sebab tak senyum! terus senyum.. kan lawa! :) hahahaha.. :D



soklan 2
love at 1st sight??
- ermm... hurmmm.... errrmm...(sayang..jawab!!!) :P


soklan 3
who is she when the 1st time u met her?
- my intieviewee :) actually xkenal dan xingat pun muka dia.. hahaha.. boley x? :)



soklan 4
how long it takes her 2 ask u out 4 a date?
- lama gak.... hahaha... masa 1month after duty dia report duty kat hq, aku ttba terfikir.. "ehh!! aku rasa aku ada amik email dia dulu...then aku cari semula dalam diari aku, cari dalam friendster... tengok gamba mcm fake jer.. ye ker? hurmmm...dalam hati suka gak.. :)
hahaha... takut tipu jer... ("lawa gak", kata aku dalam hati) hahahaha... then bila dia upload gambar nie, terus aku ajak ngedate!! hehehe..


soklan 5
1st place dating?
- Stesen Komuter Subang! and tengok wayang!Mr Bean Holiday! paling tak boleh blah, dia terus jer jalan kat keta aku... padahal 1st time dating! gila aahh... kenal keta aku.. aku lak ikut dia dari belakang.. aduoooii aaii.. hahaha..

soklan 6
how she proposed?
- aku series xingat... tetiba jer bercinta..tetiba je bertunang...tetiba je berkahwin... tapi akuhargai every single minutes with her.....

soklan 7
special date with ur wife?
- 1 Jun 2008 - married
- 15 Aug every year... her besday..

soklan 8
what is about her that u love so much?
- tengok dia jadi sejuk.. leh tak? ;) -->>syg, u jangan nak over ya pasnie... sejukk.. cam iklan coca-cola..bbrrr.....

soklan 9
what is abt her that u wish he could change?
- apa erk.... hurmm...

soklan 10
u will lose ur mind & crack ur head when she??
- start mengomel... kuikuikui!

soklan 11
u will smile thru ur eyes the whole day when she?
- ngade2!

soklan 12
my love toward my wife is as big as....
- my whole life!

..iloveualwayz..

4 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

sayang!over tau kata i takut tak lawa..cis!bedebah betol!


p/s: ape pon..syg u lebeh lah..hehehhe

Suhaimi said...

Urmmm.. best lak citer ni.. Drama sgt.. Apepun, aku doakan bahagia sampai bile2..

maisyara meor said...

Adoi la... Walaupun tak penah jumpa lagi Shinnaz (ke aku yg xingat ek??), tapi aku rasa nilah husband & wife paling comel penah aku kenal... Semoga menjadi contoh kepada pasangan2 yg lain kat luar tuh...

Baby Tiger said...

untungnya shin dapat hubby romantik.. cewah!!