Tuesday, July 21, 2009

TAG HP dari Shinnaz

~Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?
~ xingat... N73 yang lama pecah dan ada kat kedai repaired.... 3310 dah tak pakai.. baru HTC...tue pun shinnaz punya.. huhuh... tq syg..

~apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda. Dan terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut?
~ me + miley cyrus (hannah montana).. amik masa pi tgk kat gsc alamanda

~Berapa jumlah ‘contacts’ yang terdapat di dalam handphone anda?
~ SIM Card : 250 contact
~ Contact HP : 312 contact
TOTAL : 562 contact number.

~Sila masuk ke ‘contacts’ dan pergi pada huruf ‘M’. Berapa kenalan anda yang namanya bermula dengan huruf 'M'?
~ 57 sahaja

~Sekiranya diberi peluang, nombor artis mana yang anda mahu?
~ Lisa Surihani.. :)

~ Berapa jenis handphone yang anda telah guna, selain handphone yang terkini?
History:
1st -Nokia 3310... (ada sampai sekarang)
2nd- Palm Oreo (touch screen)~poyo2 jer
3rd- Nokia 7210i (hilang dalam LRT...dengan porch2 sekali lesap~suspect utama-mat indon yang himpit2 aku masa tue! cisss!!)
4th- Nokia yang leh lipat2 tue.. ntah apa nama ntah
5th- Nokia N73 (lcd pecah)..
6th- HTC

~Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan? Nyatakan mengapa?
~ starting kerja dengan TM since 2005 so diwajibkan memakai o13/o19.. kalau tak pakai kena show caused letter.... lagipun, sayang giler no nie... bagi aku cantekkk.. :)

~Nada dering yang anda gunakan?
~ khatimah cinta (sixth sense)

~Senarai top 5 yang anda selalu msg?
~ isteriku syg (shinnaz) ~
~ mak
~ boss aku (En.Zack)
~ itu jer kot... ... yang selalu...

Soalan terakhir. Nama orang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?
~ isteriku sayang ~

2 comments:

shinnaz said...

erk..soalan akhir tu tipu knkn??

Mohd Haizi bin Mohd Khair said...

betulah syg....tak caya??? balik kang tgk hp..huhuhuh