Tuesday, July 21, 2009

:: d i L E m A ::


aku agak kebingungan sekarang nie... fuhh....

aku banyak terima soalan dari staf2 aku sama ada aku jadi pindah or tidak?

hurmm... aku pun blur...penin.... sayang juga nak tinggalkan menara....

risau juga dgn diorang... ye la... selama nie, almost 2 tahun lebih aku kat sini, kalau ada problem, for sure aku come out assist diorang.. jadi point of reference diorang...

kalau betul aku confirmed dipindahkan (walaupun surat dah issued), aku cuma harap the new head of TMpoint Menara TM boleh assist dan jaga diorang staf2 kat sini.jangan sombong2 dan bantu diorang kalau diorang really need ur assistance.

sedey gak nak kuar.. tapi... atas arahan syarikat, aku perlu akur... aku ambil positif atas pertukaran ini... tak ambil hati langsung.... sebab aku yakin, banyak benda yang aku perlu belajar sebab senario setiap outlet adalah berbeda dari setiap yang laennya..

ada gak staf yang buat surat nak antar kat HQ untuk mintak aku remain...tapi, aku memang takleh nak komen apa2... sebab, aku juga staf Telekom Sales and Services Sdn Bhd yang dibayar gaji oleh pihak syarikat untuk bekerja.

Aku hargai usaha staf2 aku untuk mintak aku remain... aku terharu bila diorang pujuk aku suh remain kat sini...dan aku sedih, bila ada staf aku yang sedey sebab aku nak pergi..

What should i do? serahkan pada Allah SWT... for whatever decision or result comes next, i'll accept it sincerely...

"patah tumbuh, hilang berganti..... wallahualam"...

Luv them all! THANK YOU ALL!!!

special thanxs dedicated ao all my staf;

1. Nora
2. Azfa
3. Combie
4. Mirna
5. Abu
6. Uji
7. Mek As
8. Rose
9. Fida
10. Tengku
11. Ana
12. Azarul
13. Amim
14. Zareen
15. Comot aka Nurul
16. Imah

3 comments:

Media Siber said...

apsal nama aku xde nie? :p

Mohd Haizi bin Mohd Khair said...

hahaha...bro... apa kabar?
nak juga ker? hehehehe :)

lisafairos said...

uiks..name hambe hadok gok ke?