Saturday, June 27, 2009

Trip To KK abis sudah...

Alhamdulillah.. selamat sudah sampai Putrajaya.... fuuhhh... penat rasanya balik dari sabah nie..

Alhamdulillah juga kerana selamat pergi dan balik dan semuanya berjalan lancar..

kesal juga tak dapat island hopping sebab angin kencang + laut bergelora... tak berani beebb.... huhhu

last2, kami sekeluarga accidentally planned to Mount Kinabalu (Kinabalu Park)... jauh juga...pergi almost 3jam balik 2 jam lebih... lalu tuaran, pekan nabalu, kundasang....

kagum juga dapat tengok gunung kinabalu dekat2... walaupun tak mendaki, ambik gambar pun jadi laa.... hehehehhe...

welll, kami pergi/balik ke sabah menaiki MAS dari KLIA n kami di Sabah stayed in Promenade Hotel.. ambik 2 deluxe connecting room...senang.... riuh biliknya nak2 ada 2 lagi sedara kami (lili+jana) joined sekali trip nie..

pesan kami, tak payahlah sewa kereta... mahal... lagi murah naik teksi walaupun banyak tempat pergi...

4da info, main xtvt kt sini adalah shopping... aarrghhh.... giler laa... rambang mata.... philipine market, one borneo (the biggest shopping complex in borneo)... pasar ikan masin, center point... huhhuuu....

aku takder lah beli barang sangat...huhuuh... sebab dah banyak kali pegi....tapi, kali nie berbeza sebab pergi bersama family tercinta....

soo.....inilah pic yang sempat aku amik kat sana.. gambar aku sikit jerkk.. huhhh..


























2 comments:

ummiaqeef said...

alalalala..sgt jeles ni..hehe..

baBe_ieza said...

taun depan my turn pulak k...trip to sabah..insyaallah...