Thursday, April 16, 2009

Tag About Me - from Shinnaz

NICK NAME
Namaku roy... :P ehh.. silap laaa... nama aku haizi... semua orang panggil aku haizi...makcik kantin, makcik jual nasi lemak, pakcik jual ikan, polis, pembantu rumah, guru tadika mahupun profesor universiti panggil aku haizi.. kalau orang say "hye" pun... nama aku tetap.... "hyezie"... hehehhe...

nick name haizi.... tapi pernah masa belajar dulu, nick aku "cintol".... pernah dengar sabun cintol?? giler wangi beb sabun nie...sekarang dah takder kot... oleh sebab aku mandi pakai sabun nie, tak pasal2 dapat nick nie.. tapi tak lama.. kejap jer... sebab orang tetap akan panggil aku haizi... :)

SIFATKU
sifatku??? ntah.... aku pun kekadang tak paham dengan diri sendiri... ada orang kata aku cool... peramah... banyak cakap... poyo2 jer.. ntah!!! tapi yang aku perasan.. aku kuat melawan..


INSAN ISTIMEWA
of course my whole family.. beloved wife (shinnaz), mak,ayah, umi, ayah meru, kangah, adah dan semua kluarga aku..


LAGU PEBERET
betul2 feveret, "mentera semerah padi"... banyak peberet lagu rock kapak..

MAKANAN PEBERET
1. nasi goreng

2. nasi goreng cina
3. nasi goreng kampung
4. nasi goreng ayam
5. semua di atas :)

WARNA PEBERET
1. HITAM - t-shirt aku banyak kaler hitam-->> sebab nampak kurus dan macho.. huahuaa
2. BIRU - baju kemeja aku banyak kaler biru -->> wife aku pun suh aku beli warna laen..tapi aku tetap setia dengan warna biru.. huhhhuu

3 BENDA WAJIB DALAM HANDBAG
sorry laa.. gua tak pakai handbag gitu nok....

DRAMA AIR MATA TERAKHIR, KENAPA?
hahahaha... mertua vs menantu... aku nangis sikit jer.. wife aku nangis2 masa tengok nurul ain dah rapat semula dengan datin faridah.. hahahahha :D

3 comments:

oneyani said...

hahahha last episod pon sgt menyedihkan..ade ke perempuan mcm nurul ain tu..sgt penyabar...wah mak sgt touching nyah!hahhahaha

tp y lg xsangka...haizi pon lyn drama tu...pheeeewit!=p

Mohd Haizi bin Mohd Khair said...

hehehe.. yanie.. layan dari awal sampai abis tue.. xpernah miss.. hehehe....

shinnaz said...

haha..kantoi!!
tula kate org lagi nanges!!:p spe la yang nangis kesat air mata ngn tisu tuh..huh!