Wednesday, April 8, 2009

Station 21 Steak House Bangsar....

baru balik dari Bangsar.... wife aku teringin nak makan lamb chop..

soo.... aku pun bawak la wife aku sowang nie kat Station 21 kat Bangsar Food Court.... nie lah tempat lepak aku masa bujang2 dulu dengan kengkawan umah aku...

siyes sini adalah most recommended place to eat western dish....tak percaya???pergi la sini rasa...

harga pun murah...kalau nak compare dengan food court alamanda, station 21 murah, panas berasap, sedap dan puash hati...

contoh macam aku makan tadi :

- 2 set lamb chop -->> tengok la food presentation dia! marvellous... RM 16 per set..
- 2 glass of honey dew
- 1 limau suam
- 1 gelas air kosong
= RM 38 sahaja :) murah kan??


5 comments:

shinnaz said...

sedapnyer...nk mkn lagi..nk mkn lagi..hehe..tapi xmo sayo..~:p

tibe² teringat air honey dew dier..tak tahan la..:P

ummiaqeef said...

nyum..nyum..nak gak tp xnak lamb..nak chicken..

baBe_ieza said...

wooo..bestnyer..shinaz ko makan xhengat aku eyh..nak chicken chop

shinnaz said...

time mkn tak hengat la kt korang..time da nak balik tu baru aku teringat korang..haha..

Varell said...

http://www.facebook.com/pages/Station-21-Sizzling-Steak/248649138519158

Ini Offial Pages Station 21 Sizzling Steak, Bangsar. Thanks for your suppot.

By: Staff Station 21 (Along)