Friday, April 3, 2009

Arrival of My Love...

sekarang nie jam kat dinding rumah aku dahpun pukul 9.30am... Insya Allah, flight wife aku AK6303 (Air Asia) dari LGK-KUL pada jam 11.45am...

teruja lak aku nak jumpa wife aku selepas 3hari dia takde depan mata aku.. hahahaha

sempat blogging kejap sementara nak tunggu baju dalam washer machine abis....rumah pun aku dah kemas2 pagi nie sempena menyambut kembalinya wife aku...

aku pun dah tak tahu nak buat apa lagi nie.. just relax2 jer... anggaran masa dia sampai around 45mins after departure... so... aku maybe gerak dai putrajaya around jam 12pm coz dari rumah aku ke LCCT aku dah set masa hari tue.. 28 mins...

hepi weekend 2 all!!!



4 comments:

baBe_ieza said...

bagusnya la suami kemas umah, basuh baju sambut wife..senang la shinaz balik xyah wat kije...hehehe

ummiaqeef said...

betul..betul..alangkah bertuahnye kalau dapat suami cam suami shinnaz ni..hikhik..

Mohd Haizi bin Mohd Khair said...

elelele...perli lah tue... wahahaha...

baBe_ieza said...

hahaha...berkilat umah shinaz tu dikemas dek lakinyer...seb baik haizi xmasak sekali sambut ko balik..