Friday, February 6, 2009

rELax and ReSt in Genting...

kepala aku rasa serabut laa fikir hal2 ofis.. nak muntah aku fikir pasal semua benda yang ada dalam ofiss.. uweekkk.....

soo... hari nie aku & family nak merehatkan diri kt Genting Highlands.... stay 1 malam kat atas... semalam baru book First World Hotel... saja nak release kepala hotak aku nih....
besh jugak lol.. kelaka mengenangkan aku kena panggil dengan orang api (fireman?) hahaha... kena beraksi macam dia kat tengah2 crowd kat outdoor theme park.. malu gak...tapi buat selamba jer...

bak kata nora danish.."kitaaaa enjoyyyy...."











Sempat posing sebelum balik...:)


beraksi macam orang api.....
kat bus LONDON....

kat Genting...

actually, masa nie saja amik kat booth Taiwan... sebab farah milah (kawan kerja) aku tengah melepak2 kat Taiwan dengan family dia.. besh jer...

3 comments:

FARAH MILA said...

apa ada jual kat booth taiwan tu?101 tower?hehehe..

Mohd Haizi bin Mohd Khair said...

101 tower xder....towel untuk mandi.. wahahahaha

FARAH MILA said...

eh...sok jumpa aku jap.nak bagi souvenir