Wednesday, December 17, 2008

Pilihan....

Dalam hidup nie... memang banyak pilihan.... yang penting, jalan mana yang harus kita pilih.... sama ada pilihan itu pilihan yang bijak ataupun tidak bijak, hanya akal waras yang dikurniakan Allah SWT sahaja yang boleh membedakannya... tapi, kalau akal nie dah berserabut, pilihan pun kadang2 boleh salah jalan..kan?kan?

Itulaaa.... aku pun nie di dalam dilema.... sama ada nak meninggalkan TMpoint Menara TM yang aku sayang bangat nie ataupun keluar dan mencari angin baru.... itu yang menjadi persoalan pilihan ini... hurmmm.... pening gak kan???

Bila sebut angin baru.... mesti ada yang tertanya... dapat keje baru ker? resign ker? transfer ker? fuhhhhh..... susah nak jawab nie...;) xper... tengok dan lihat sahaja ya.. :) aku tak nak bak kata pepatah melayu.."yang dikejar xdapat... yang dikendong berciciran.." "tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia Allah yang tahu"...

Apa yang pasti, for certain time of period... everybody will change... changes will happen for every single minute... even not now...the time will comin' soon....

pilihan....pilihan..... memang fenin!

1 comment:

farah milah said...

with better offer...good salary,why not tukar ....